Földi antenna és parabola antenna rendszerek felmérése, telepítése

Parabola antenna szerelésekor, mivel hazánk az északi féltekén található, szükségünk van egy délre néző falra, erkélyre, ellenkező esetben sajnos csak a tetőárbóc állítása marad, mint alternatíva. Társasházak esetén nem árt előre megbeszélni a közös képviselővel antenna szereltetési szándékunkat, mindenki megnyugtatása végett.

Egy szerelés nagyjából két órát vesz igénybe, de ez leginkább az Ön igényeitől függ. Amennyiben nincs még antennája, keresni kell neki egy olyan helyet, ahonnan kilát dél felé, és ahol Önt a legkevésbé zavarja. Természetesen ez csak ajánlat, szerelőink megkeresik Önnek ezt a helyet minden további költség nélkül. Szerelőink pontos műszeres méréssel állítják be a parabolát, antennát.

UPC DirectEgy antennának, legyen az földi vagy parabola, kábellel kell csatlakoznia a TV készülékhez, illetve a műholdvevőhöz. Ha Önnél nincs kiépítve a lakás kábelezése, esetleg nem megfelelő (ez főként parabola antennáknál fordulhat elő), akkor szerelőinknek kell furnia egy lyukat valahol a házon, ahol be tudják vezetni a kábelt. A házon belül igény szerint szabadon, vagy kábelcsatornával vezethető tovább a kábel.

Amennyiben úgy érzi, hogy egy antennát Ön is fel tud szerelni, úgy szívesen várjuk üzletünkben, ahol ehhez minden szükséges kiegészítőt, eszközt árusítunk, bele értve a beltéri egységeket is.